Плетени настилки

Данни за продукта

Номер на продукта Плетени настилки :

Плетени винилови подови настилки

FITNICE, са покрития  от винил промазани тъкани, с висока здравина, произведени по уникална технология, с нов и модерен дизайн, с ядро от високоиздръжлив полиестер, “облечен” в покритие от  100% PVC  и подложка от PVC материал, който допринася за стабилността на размерите и високо ниво на звукоизолация и топлоизолация.
FITNICE са високотехнологичен продукт с изключителни декоративни възможности, изглеждат великолепно, създават уют и неповторимо чувство при допир.
Универсалността на FITNICE предлага решения за подови настилки и стенни облицовки, както за интериора, така и за екстериора. Имат широко приложение.

Подходящи за: 

Обществени сгради
Плетени настилки за Банки
Плетени настилки за Хотели
Плетени настилки за Офиси
Плетени настилки за Ресторанти
Плетени настилки за Магазини
Плетени настилки за Тераси
Плетени настилки за Яхти и Лодки
Плетени настилки за Самолети и др.

FITNICE са направени по уникална технология в съчетание с висококачествени материали, което ги прави високоустоичиви. В търсене на съвършенство материала съчетава добра противопожарна характеристика, негорими, антистатични, противоплъзгащи с антибактериални свойства.

Всички характеристики са гарантирани и подкрепени от престижния сертификат за качество ISO 9001.
FITNICE притежават ММО 033/08 сертифициране на Международната морска организация,  че са устойчиви на среда с тежки атмосферни влияния и са годни за използване в морската индустрия.

 

Фирма: Магазин за настилки
Адрес:
Телефон: 0878311542, 02 439 67 22
Факс: